Serat Kaca tahan panas Tenunan Roving kanthi kualitas tinggi

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

MAT (1)
Katrangan produk
Serat Kaca tahan Panas Tenunan Roving kompatibel karo poliester tanpa jenuh, ester vinil, epoksi lan resin fenolik. Digunakake kanthi wiyar ing tangan, cetakan cetakan, proses mbentuk GRP lan proses robot kanggo nggawe prau, kapal, pesawat, bagian mobil, panel, tank panyimpenan.
Kajaba spesifikasi normal, spesifikasi khusus bisa disesuaikan.

FACBRI (2)

FACBRI (1)

Spesifikasi

Barang

Tex

Cacah saka kain

(oyot / cm)

Massa area unit

(g / m)

Pecah kekuatan (N)

Jembar (mm)

Bungkus benang

Benang pakan

Bungkus benang

Benang pakan

Bungkus benang

Benang pakan

EWR200

180

180

6.0

5.0

200 ± 15

1300

1100

30-3000

EWR300

300

300

5.0

4.0

300 ± 15

1800

1700

30-3000

EWR400

576

576

3.6

3.2

400 ± 20

2500

2200

30-3000

EWR500

900

900

2.9

2.7

500 ± 25

3000

2750

30-3000

EWR600

1200

1200

2.6

2.5

600 ± 30

4000

3850

30-3000

EWR800

2400

2400

1.8

1.8

800 ± 40

4600

4400

30-3000

Fitur Produk
1. Roving Warp lan weft didadekake siji kanthi rata lan rata, nyebabake ketegangan seragam.
2. Serat sing cocog banget, nyebabake stabilitas dimensi sing dhuwur lan nggawe gampang ditangani.
3. Kemampuan cetakan sing apik, resin kanthi cepet lan lengkap, ngasilake produktivitas sing dhuwur.
4. Transparansi sing apik lan kekuatan produk komposit sing dhuwur.

FACBRI (2)

FACBRI (1)

Panggunaan Produk
Aplikasi utama: otomotif, prau, parut, bathtub, komposit FRP, tank, anti banyu, penguatan, insulasi, penyemprotan, pistol semprotan, tikar, gmt, boat, csm, frp, panel, awak mobil, rajutan, untaian disigar, pipa, gypsum cetakan, lambung kapal, energi angin, agul-agul angin, lambung kapal fiberglass, perahu fiberglass, kolam fiberglass, tangki iwak fiberglass, boat fishing fiberglass, cetakan fiberglass, batang fiberglass, kolam renang fiberglass, cetakan boat fiberglass, pool fiberglass, fiberglass chopper gun, gun semprotan fiberglass, tank banyu fiberglass, wadhah tekanan fiberglass, cagak fiberglass, kolam iwak fiberglass, resin fiberglass, awak mobil fiberglass, panel fiberglass, tangga fiberglass, insulasi fiberglass, fiberglass dinghy, fiberglass car atap ndhuwur, fiberglass patung, fiberglass grating, rebar fiberglass, beton bertulang serat kaca, kolam renang kaca serat lan liya-liyane.
MAT (4)

Paket & Kiriman
Siji gulung ing sak polybag, banjur siji gulung ing siji karton, banjur pengepakan palet, 35kg / gulung yaiku bobote tunggal standar.
Pengiriman: liwat segara utawa liwat udara
Rincian Pangiriman: 15-20 dina sawise nampa pambayaran sadurunge
MAT (5)
Informatio Perusahaan
MAT (6)

Layanan Kita
MAT (7)
MAT (7)
MAT (7)
MAT (7)

windowsscreen (10)
P1: Pelanggan endi perusahaan sing lulus inspeksi pabrik?
Inggris, UEA, Arab Saudi, Afrika Selatan, Korea Selatan, Jepang, Thailand, Vietnam

P2: Suwene wektu pangiriman normal sampeyan?
Produk biasa 7-15 dina, produk khusus 15-20 dina

P3: Apa produk sampeyan duwe jumlah pesanan minimum? Yen mangkono, apa jumlah pesanan minimum?
Ora ana produk konvensional, produk khusus 1 ton

P4: Apa total kapasitas sampeyan?
500000 ton / taun

P5: Sepira gedhene perusahaan sampeyan? Apa regane output taunan?
200 wong, loro perusahaan domestik lan siji cabang Thailand

P6: Apa kategori produk tartamtu?
Benang serat kaca, benang cincang serat kaca, kain kothak serat kaca, serat kaca multi aksial, serat jaringan serat kaca


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: