Babagan Kita

Profil Perusahaan

Hebei Yuniu Fiberglass Manufacturing Co., Ltd, didegaké ing taun 2012, minangka pabrikan fiberglass profesional ing China sisih lor, sing dununge ing County Guangzong, Kota Xingtai, Provinsi Hebei. China. Minangka perusahaan fiberglass profesional, umume ngasilake lan nyebarke macem-macem produk fiberglass tipe E, kayata roving fiberglass, untaian disigar fiberglass, tikar strand sing disigar fiberglass, roving tenunan fiberglass, mat jarum, kain fiberglass lan liya-liyane. ing industri konstruksi, industri otomotif, bidang pesawat lan bangunan kapal, industri kimia lan kimia, listrik lan elektronik, olahraga lan hiburan, lapangan perlindungan lingkungan kaya energi angin, kombinasi macem-macem pipa lan bahan isolasi termal. E-glass produk kompatibel karo macem-macem resin, kayata EP / UP / VE / PA lan liya-liyane.

Infrastruktur Kita

Infrastruktur sing dilengkapi kanthi penting penting kanggo tuwuh lan ngembangake operasi bisnis. Fasilitas modern lan modern mbantu kita ngembangake Produk Serat-Kaca kanthi efektif. Infrastruktur kita nyebar ing area sing akeh lan dipisahake dadi unit manufaktur, divisi kualitas lan unit pergudangan.
Unit manufaktur dilengkapi peralatan khusus lan alat & peralatan sing dibutuhake. Kanthi nggunakake mesin kasebut, kita bisa ngasilake produk kanthi akeh lan memenuhi persyaratane para klien.

Grup Kita

Perusahaan duwe departemen layanan sawise-didol profesional khusus, produk uga wis entuk prestise tinggi ing domestik lan populer ing pasar internasional.

Misi kita yaiku ngawula tuku bahan komposit global, supaya urip masarakat luwih aman, luwih lingkungan.
Sugeng kerjasama bisnis kanthi produk berkualitas tinggi lan layanan tulus, kanggo menang sesuk kanthi apik!

Jaminan Kualitas

Kita priksa manawa Produk Serat Kaca menehi standar kualitas tinggi. Kontroler kualitas kanthi rutin ngawasi kabeh tahap proses produksi kanggo njamin kualitas produk sing sampurna. Kita netepi prosedur teknologi lan kontrol kualitas paling anyar, sing njamin standar kualitas lan spesifikasi.
Perusahaan kasebut bisa nawakake kualitas kelas kapisan lan produk utama kanthi kemampuan tilak kanthi BV, SGS lan ISO9001.
Mula, sampeyan bisa njamin kualitas lan layanan sing sampurna.

Pasar Sales

Wiwit didegake ing 2012, kanthi tim penjualan sing sampurna ing omah lan ing luar negeri. Produk kita wis didol menyang wolung puluh enem negara. Saiki kita duwe pangsa pasar ing Eropa, Amerika Utara lan Amerika Selatan, Australia, Afrika, Timur Tengah lan Tenggara Asia
Wenehi kesempatan, lan kita bakal ngasilake sampeyan kanthi kepuasan. Mugi-mugi bisa kerja bareng karo sampeyan kanthi tulus.