Benang Fiberglass Roving Fiberglass

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

AI (1)
Katrangan produk
Benang fiberglass minangka bahan isolasi listrik, kain industri elektronik, tabung lan bahan baku kain industri liyane. Iki digunakake banget kanggo papan sirkuit, nenun kabeh jinis kain ing ruang penguatan, isolasi, tahan korosi, tahan panas lan sapanunggalane.
Benang fiberglass minangka benang corak fiberglass. Kekuwatan sing dhuwur, tahan korosi, dhuwur
resistensi suhu, nyerep lembab, kinerja isolasi listrik sing apik, digunakake kanggo nenun, selubung, kabel sekering tambang, lan lapisan lapisan kabel, gulung mesin listrik lan peralatan bahan isolasi, macem-macem benang tenunan mesin, lan benang industri liyane.

Fiberglass self- adhesive tape (3)

Fiberglass self- adhesive tape (3)

Spesifikasi

Jinis

Gelas

Diameter filamen

Ketik ing USA

Gelar Twist

EC9-33X1X2

E

Jam 9 ECG 150 1/2 S65
EC9-33X1X3

E

Jam 9 ECG 150 1/3 S65
EC9-33X2X3

E

Jam 9 ECG 150 2/3 S110
EC9-68X1X0

E

Jam 9 ECG 75 1/0 Z28-35
EC9-68X1X2

E

Jam 9 ECG 75 1/2 S28-110
EC9-136x1x0

E

Jam 9 ECG 37 1/0 Z28-35
EC9-136x1x2

E

Jam 9 ECG 37 1/0 S28-110
EC5.5-12X1X0

E

5.5um ECD450 1/0 S40
EC5.5-12X1X2

E

5.5um ECD450 1/2 S40
CC9-33X1X2

C

Jam 9 CCG150 1/2 S28-100
CC9-33X2X2

C

Jam 9 CCG 150 2/2 S28-100

Lamaran
1. Bolong Fiberglass Woven (benang umum kanggo warp, roving kanggo pakan)
2. Nganggo macem-macem kain elektronik
3. Cladding kabel kabel dikepang
4. casing bunder
5. Sekring bunder
6. Bahan insulasi kanggo nggawe gulungan listrik, lsp.
windowsscreen (5)

Paket & pangiriman
Iki digunakake bobbin kertas utawa plastik bobbin, produk rampung dilebokake ing tas Polyethylene, kencengake tas, banjur lebokake benang fiberglass menyang karton, pungkasane dilebokake ing palet.
Kiriman: Liwat segara utawa udhara.
Rincian pangiriman: 15-20 dina sawise nampa pambayaran.
windowsscreen (5)

Kauntungan Produk
1. Bahan benang serat kaca ukuran Silane, kanthi integritas sing apik, ketegangan seragam, lan kekuatan tarik sing dhuwur.
2. Benang serat kaca kita duwe Minimal Fuzz sajrone diproses.
3. Benang serat kaca kita duwe impregnasi sing apik, dispersi serat sing apik, lan sifat mekanik komposit sing dhuwur.
4. Strands gampang dibukak kanggo nyedhiyakake filamen kanthi kekuwatan kerja sing minimal
5. Tingkat abrasi garing ing titik kontak creel.
6. Kita uga bisa ngasilake miturut kabutuhan pelanggan.
windowsscreen (5)
windowsscreen (5)
windowsscreen (5)
windowsscreen (5)

Layanan Kita
windowsscreen (5)
windowsscreen (5)

Q1. Apa bedane produk sampeyan karo kanca liyane?
Pangiriman dijamin, kualitas selaras karo standar internasional, sesuai karo standar uji coba EU paling dhuwur

P2. Kepiye produk sampeyan digawe? Apa bahan tartamtu?
Utamane kalebu silika, pirofilit, pasir kuarsa, watu gamping, dolomit, lahir lan brucite

P3. Apa sampeyan mbayar cetakan? Pira regane? Apa bisa dibalekake? Kepiye carane ngasilake?
Ora ana biaya kanggo mbuktekake

P4.Sertifikasi apa sing wis lulus perusahaan sampeyan?
ISO9001 CE

P5.Sapa pelanggan sing duwe perusahaan mriksa inspeksi pabrik?
Inggris, UEA, Arab Saudi, Afrika Selatan, Korea Selatan, Jepang, Thailand, Vietnam


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: