Emulsi Fiberglass e serat kaca kaca 450

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

MAT (1)
Katrangan produk
Serat E-kaca Kaca Roving langsung kompatibel karo resin poliester tak jenuh lan resin vinil. Iki umume digunakake kanggo bagean mobil, alat listrik, kerak tank, piring tank banyu jenis gabungan lan instrumen olahraga, lsp.
Kinerja sing dicincang kanthi apik, distribusi sing apik, anti-statis lan flowability sing apik ing cetakan cetakan; Kacepetan solusi akuton sing beda miturut panjaluk sing beda-beda; Bahan-bahan komponen yaiku kekuatan mekanik sing dhuwur, prformansi permukaan sing apik banget.

MAT (2)

MAT (3)

Spesifikasi

Barang

Bobot standar (g / m2)

Jembar (mm)

Kerugian pengapian (%)

Kelembapan (%)

Resin sing kompatibel

EMC225

225

1040/1270/2080 ≤3300

2-6

≤0.2

UP VE

EMC300

300

1040/1270/2080 ≤3300

2-6

≤0.2

UP VE

EMC380

380

1040/1270/2080 ≤3300

2-6

≤0.2

UP VE

EMC450

450

1040/1270/2080 ≤3300

2-6

≤0.2

UP VE

EMC600

600

1040/1270/2080 ≤3300

2-6

≤0.2

UP VE

EMC900

900

1040/1270/2080 ≤3300

2-6

≤0.2

UP VE

Fitur Produk
1. Kekandelan seragam, alus lan atose apik.
2. Kompatibilitas sing apik karo resin, gampang udan kabeh.
3. Kacepetan cepet lan konsisten ing resin lan gampang nggawe.
4. sifat mekanik sing apik, gampang dipotong.
5. Cetakan sampul sing apik, cocok kanggo model kompleks bentuk.

Panggunaan Produk
Produk sing wis rampung bisa nemokake kekuwatan gedhung pencakar langit lan tahan panjaluk kemampuan capek, cocog
kanggo pipa tekanan dhuwur lan wadhah tekanan lan seri tabung terisolasi lan voltase dhuwur / kurang ing eletric
lapangan Digunakake kanthi akeh kanggo tiang tendha, lawang lan windows FRP lsp.
MAT (4)

Paket & Kiriman
Siji gulung ing sak polybag, banjur siji gulung ing siji karton, banjur pengepakan palet, 35kg / gulung yaiku bobote tunggal standar.
Pengiriman: liwat segara utawa liwat udara
Rincian Pangiriman: 15-20 dina sawise nampa pambayaran sadurunge
MAT (5)
MAT (6)

Layanan Kita
Perusahaan duwe departemen layanan sawise-didol profesional khusus, produk uga wis entuk prestise tinggi ing domestik lan populer ing pasar internasional. Misi kita yaiku ngawula tuku bahan komposit global, supaya urip masarakat luwih aman, luwih lingkungan. Wiwit didegake ing 2012, kanthi tim penjualan sing sampurna ing omah lan ing luar negeri. Produk kita wis didol menyang wolung puluh enem negara. Saiki kita duwe pangsa pasar ing Eropa, Amerika Utara lan Amerika Selatan, Australia, Afrika, Timur Tengah lan Tenggara Asia Wenehi kesempatan, lan kita bakal ngasilake sampeyan kanthi kepuasan. Mugi-mugi bisa kerja bareng karo sampeyan kanthi tulus.
MAT (7)
MAT (8)

windowsscreen (10)

P1: Apa pesaing sampeyan ing omah lan ing luar negeri? Yen dibandhingake, apa kaluwihan lan kekurangan sampeyan?
China Jushi, fiberglass Taishan, Sichuan Weibo, CNBM, Owens Corning

P2: Wilayah ing pasar apa sing biasane sampeyan tutup?
Kabeh duwe ....

P3: Apa saluran sampeyan kanggo nggawe pelanggan?
Pameran Internasional, promosi Google, Alibaba, madeinchina, SNS, lsp

P4: Apa sampeyan duwe merek dhewe?
Serat gelas Yuniu

P5: Apa sampeyan melu pameran? Apa rinciane?
Dubai, BIG5, Vietnam, Thailand,

P6: Apa alat komunikasi online sing sampeyan duwe?
WhatsApp, Facebook, Skype, 008618833998929


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: