Pita adesif fiberglass

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Fiberglass self- adhesive tape (4)
Katrangan produk
Pita adesif fiberglass digawe saka bolong kaca minangka bahan dhasar lan ditambah karo emulsi adesif mandhiri. Produk kasebut adesif dhewe, unggul ing kesesuaian, lan stabilitas ruang sing kuwat. Iki minangka bahan sing cocog kanggo industri konstruksi kanggo nyegah retakan tembok lan langit-langit.

Fiberglass self- adhesive tape (1)

Fiberglass self- adhesive tape (3)

Fitur Produk
1. Properti stabil
2. Lampu bobot
3.Kuwatan sing dhuwur
4. resistensi alkali sing apik
5. Anti-karat
6. resistensi retak
7. anti banyu & geni

Lamaran
1. Pita serat kaca yaiku Fire, lembab lan jamur, ora ana retak, gelembung.
2. Papan gypsum nguatake sendi plester lan ndandani retak, bolongan ing drywall.
3. Nyambungake papan gypsum, papan partikel, papan hardboard lan bahan sheet liyane.
4. Gandheng pigura lan lawang jendhela ing tembok.
5. Ukuran retak, pojok lan sendi ing permukaan beton, plester.
6. Kanggo tulangan tembok lan langit-langit sing terus-terusan.
windowsscreen (4)

Paket & Kiriman
Miturut ukuran tape perekat diri kaca fiberglass, film plastik, banjur dikemas ing karton.
Kiriman: liwat segara utawa udhara
Rincian Pangiriman: 15-20 dina sawise nampa pambayaran sadurunge
windowsscreen (5)

Informasi Perusahaan
Hebei Yuniu Fiberglass Manufacturing Co., Ltd, didegaké ing taun 2012, minangka pabrikan fiberglass profesional ing China sisih lor, sing dununge ing County Guangzong, Kota Xingtai, Provinsi Hebei. China. Minangka perusahaan fiberglass profesional, umume ngasilake lan nyebarke macem-macem produk fiberglass tipe E, kayata roving fiberglass, untaian disigar fiberglass, tikar strand sing disigar fiberglass, roving tenunan fiberglass, mat jarum, kain fiberglass lan liya-liyane. ing industri konstruksi, industri otomotif, bidang pesawat lan bangunan kapal, industri kimia lan kimia, listrik lan elektronik, olahraga lan hiburan, lapangan perlindungan lingkungan sing muncul kaya energi angin, kombinasi macem-macem pipa lan bahan isolasi termal. E-glass produk kompatibel karo macem-macem resin, kayata EP / UP / VE / PA lan liya-liyane.

windowsscreen (6)

Kauntungan Kita
windowsscreen (7)

Layanan Kita
Perusahaan duwe departemen layanan sawise-didol profesional khusus, produk uga wis entuk prestise tinggi ing domestik lan populer ing pasar internasional. Misi kita yaiku ngawula tuku bahan komposit global, supaya urip masarakat luwih aman, luwih lingkungan. Wiwit didegake ing 2012, kanthi tim penjualan sing sampurna ing omah lan ing luar negeri. Produk kita wis didol menyang wolung puluh enem negara. Saiki kita duwe pangsa pasar ing Eropa, Amerika Utara lan Amerika Selatan, Australia, Afrika, Timur Tengah lan Tenggara Asia Wenehi kesempatan, lan kita bakal ngasilake sampeyan kanthi kepuasan. Mugi-mugi bisa kerja bareng karo sampeyan kanthi tulus.
windowsscreen (10)
windowsscreen (10)

windowsscreen (10)
1. Apa staf R&D sampeyan? Kualifikasi apa sing sampeyan duwe?
3 anggota riset internasional lan Asosiasi Pengembangan bahan gabungan serat kaca, teknologi R&D paling dhuwur

2. Apa ide pangembangan produk sampeyan?
Gawe urip wong luwih aman lan ramah lingkungan

3. Apa sampeyan bisa nggawa logo para pelanggan?
Mesthi wae

4. Apa sampeyan bisa ngenali produk sampeyan dhewe?
Mesthi wae

5. Apa rencana peluncuran produk anyar sampeyan?
Ana peluncuran produk anyar saben kuartal


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane