Produksi Massa 110g 18x14mesh jendhela bolong kanggo lawang

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

windowsscreen (1)
Katrangan Produk
110g 18x14mesh jendhela bolong dirajut dening fiberglass dilapisi PVC tunggal, sawise perawatan panas, bolong jelas lan stabil, lan duwe kapasitas apik ing ventilasi lan transparan. Layar Jendela kaca kaca nggawe bahan sing cocog ing bangunan industri lan pertanian supaya ora bisa mabur, nyamuk lan serangga cilik utawa kanggo tujuan ventilasi.

windowsscreen (2)

windowsscreen (3)

Spesifikasi

Bobot (gsm)

Ukuran bolong (mm)

Jembar (mm) Panjang Gulung (mm) Werna
30, 45, 60, 75, 90, 110, 145, 160 4 * 4, 5 * 5 1000 kaya biasane 50, 100, 200 putih, ijo, kuning, oranye, Biru

Fitur layar jendhela fiberglass:
1) alangi serangga sing efektif.
2) Gampang ndandani lan dicopot, sun-shade, bukti UV.
3) Gampang diresiki, Ora mambu, apik kanggo kesehatan.
4) Bolong kasebut seragam, ora ana garis sing cerah ing kabeh gulung.
5) Tutul alus, ora ana lipatan sawise lempitan.
6) Tahan geni, kekuatan tarik sing apik, umure dawa.

windowsscreen (4)

Panggunaan Produk
digunakake ing bangunan kantor mewah, papan dununge lan macem-macem bangunan, peternakan, kebon, lsp. Iki minangka produk perlindungan paling apik kanggo serangga, nyamuk lan lalat.

windowsscreen (5)

Kemasan & Pengiriman
Wektu kiriman 15-20 dina sawise nampa setoran.
Nggunakake produk jaring kawat serangga akeh digunakake ing lawang lan jendhela saka macem-macem bangunan nglawan lemut, serangga lan uga kanggo pamisahan
Kemasan Kemasan kantong plastik, 2/4/6/8 gulung ing sak kothak karton, banjur tray (opsional)
Istilah liyane Kami nampa Kustomisasi. OEM minangka kekuwatan kita. (Logo spek, warna, pengepakan, lsp)

windowsscreen (6)

Informasi Perusahaan
Hebei Yuniu Fiberglass Manufacturing Co., Ltd, didegaké ing taun 2012, minangka pabrikan fiberglass profesional ing China sisih lor, sing dununge ing County Guangzong, Kota Xingtai, Provinsi Hebei. China. Minangka perusahaan fiberglass profesional, umume ngasilake lan nyebarke macem-macem produk fiberglass tipe E, kayata roving fiberglass, untaian disigar fiberglass, tikar strand sing disigar fiberglass, roving tenunan fiberglass, mat jarum, kain fiberglass lan liya-liyane. ing industri konstruksi, industri otomotif, bidang pesawat lan bangunan kapal, industri kimia lan kimia, listrik lan elektronik, olahraga lan hiburan, lapangan perlindungan lingkungan sing muncul kaya energi angin, kombinasi macem-macem pipa lan bahan isolasi termal. E-glass produk kompatibel karo macem-macem resin, kayata EP / UP / VE / PA lan liya-liyane.

windowsscreen (7)

windowsscreen (8)

windowsscreen (9)

windowsscreen (10)

1. Apa staf R&D sampeyan? Kualifikasi apa sing sampeyan duwe?
3 anggota riset internasional lan Asosiasi Pengembangan bahan gabungan serat kaca, teknologi R&D paling dhuwur

2. Apa ide pangembangan produk sampeyan?
Gawe urip wong luwih aman lan ramah lingkungan

3. Apa sampeyan bisa nggawa logo para pelanggan?
Mesthi wae

4. Apa sampeyan bisa ngenali produk sampeyan dhewe?
Mesthi wae

5. Apa rencana peluncuran produk anyar sampeyan?
Ana peluncuran produk anyar saben kuartal

windowsscreen (11)

windowsscreen (12)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: