Fiberglass Roving Langsung

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Fiberglass Roving (8)
Katrangan produk
Pabrik Kaca Alkali Resistant / serat ar Roving kaca khusus digawe kanggo proses lilitan filamen lan pultrusi, kompatibel karo resin epoksi, kanthi agen penyembuhan asam angydride utawa amina.
Produk sing wis rampung bisa memenuhi panjaluk kekuatan sing gedhe, cocok kanggo pipa tekanan tinggi lan wadhah tekanan
Apa fitur & kaluwihan produk roving fiberglass kita?
Kinerja sing dicincang kanthi apik, distribusi sing apik, anti-statis lan flowability sing apik ing cetakan cetakan;
Kacepetan solusi aseton sing beda miturut panjaluk sing beda;
Bahan komposit nduweni kekuatan mekanik sing dhuwur, kinerja permukaan sing apik banget;
Gampang udan, kinerja listrik (jampel) kuwat.

Fiberglass self- adhesive tape (3)

Fiberglass self- adhesive tape (3)

Spesifikasi

Barang TEX Diameter (um) LOI (%) Mol (%) Resin Kompatibel
Fiberglass Roving 2000-4800 22-24 0.40-0.70 0.10 UP
Fiberglass Roving 300-1200 13-17 0.40-0.70 0.10 UP VE EP
Fiberglass Roving 300-4800 13-24 0.40-0.70 0.10 UP VE EP
Fiberglass Roving 300-2400 13-24 0.35-0.55 0.10 UP VE EP PF

Fitur Produk
1. Sanajan ketegangan, kinerja lan dispersi sing disigar banget, kemampuan aliran sing apik ing cetakan cetakan.
2. Cepet lan lengkap udan.
3. Statis sing rendah, ora ana bahan bakar.
4.Kuwat mekanik sing dhuwur.

Panggunaan Produk
Produk sing wis rampung bisa nemokake kekuwatan gedhung pencakar langit lan tahan panjaluk kemampuan capek, cocog
kanggo pipa tekanan dhuwur lan wadhah tekanan lan seri tabung terisolasi lan voltase dhuwur / kurang ing eletric
lapangan Digunakake kanthi akeh kanggo tiang tendha, lawang lan windows FRP lsp.
windowsscreen (4)

Paket & Kiriman
Saben gulung udakara 18KG, 48/64 nggulung tray, 48 gulung ana 3 jubin lan 64 gulung ana 4 jubin. Wadah 20 kaki isi udakara 22 ton.
Pengiriman: liwat segara utawa liwat udara
Rincian Pangiriman: 15-20 dina sawise nampa pambayaran sadurunge.
windowsscreen (5)
windowsscreen (5)

Kauntungan Kita
windowsscreen (7)
windowsscreen (7)

windowsscreen (10)
P1: Apa sampeyan pabrik? Endi papan sampeyan?
A: kita produsen.

P2: Apa MOQ?
A: Biasane 1 Ton

Q3: Paket & Pengiriman.
A: Paket normal: karton (Klebu rega gabung)
Paket Khusus: kudu diisi miturut kahanan nyata.
Pengiriman normal: pengiriman Frekuensi sing ditunjuk.

P4: Kapan aku bisa nawakake?
A: Biasane kuotasi sajrone 24 jam sawise takon. Yen sampeyan sanget njaluk rega pls nelpon utawa critakake ing email, supaya bisa menehi prioritas marang sampeyan.

P5: Kepiye sampeyan ngisi biaya conto?
A: Yen sampeyan butuh conto saka stok, kita bisa menehi sampeyan kanthi gratis, nanging sampeyan kudu mbayar muatan barang. Yen sampeyan butuh ukuran khusus, Kita bakal ngisi biaya nggawe sampel sing bisa dibalekake nalika sampeyan pesen .

P6: Apa kiriman sampeyan kanggo produksi?
A: Yen kita duwe stok, bisa dikirim sajrone 7 dina; yen tanpa stok, butuh 7 ~ 15 dina!
Pabrik Fiberglass YuNiu
Sukses sampeyan bisnis kita!
Ana pitakon, hubungi kita kanthi bebas.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: