100 gsm / 160gsm Fiberglass Mesh

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

DFA (1)
Katrangan produk
Bolong kaca fiberglass minangka kain leno fiberglass minangka landasan, lapisan polimer anti-emulsi sawise dicelupake, sing tahan resistensi alkali, fleksibilitas lan kekuatan tarik sing kuat, bisa digunakake ing sistem pagawean isolasi eksterior (EIFS), sistem atap, marmer, lsp.

DFA (2)

DFA (3)

Spesifikasi

Barang Bobot total (gsm) Ukuran bolong (mm) Menenun
Bolong kaca fiberglass 110gsm 4 * 4 leno
Bolong kaca fiberglass 160gsm 6 * 6 leno

Fitur Produk
1. Stabilitas kimia sing apik. Tahan tahan alkali, asam, banyu, erosi semen lan korosi kimia liyane; duweni kekuatan pengikat sing kuat karo resin lan gampang larut ing styrene.
2. Dhuwur kekuatan, modulus dhuwur lan bobot entheng.
3. Stabilitas dimensi sing luwih apik, hard, warata, ora gampang nyusut, cacat lan posisi.
4. resistensi pengaruh sing apik. (Amarga kekuatan lan kateguhan sing dhuwur)
5. Anti-jamur lan obat anti serangga
6. Nyegah geni, ngreksa panas, isolasi swara lan insulasi panas.
DFA (4)

Lamaran
1) Bahan penguat tembok (kayata bolong tembok fiberglass, wallboard GRC, papan insulasi tembok internal EPS, papan gypsum, lsp)
2) Produk semen sing ditambahake (kayata pilar Romawi, asap lsp).
3) Jaring granit, mozaik, jala bali marmer.
4) Kain anti banyu anti banyu lan anti banyu atap aspal.
5) Nguatake bahan kerangka saka produk plastik lan karet.
6) Papan geni.
7) Kain ngisor rodha mecah.
DFA (5)

Paket & pangiriman
Bolong kaca fiberglass biasane dibungkus ing kanthong poliethelin, banjur 4 gulung dikemas ing kothak bergelombang sing cocog. Wadhah standar 20 kaki bisa diisi udakara fiberglass 70,000 m2, lan wadhah 40 kaki bisa diisi bolong fiberglass udakara 150.000 m2.
Transportasi: segara utawa udhara
Rincian pangiriman: 15-20 dina sawise nampa pambayaran sadurunge


DFA (6)

Layanan Kita
Perusahaan duwe departemen layanan sawise-didol profesional khusus, produk uga wis entuk prestise tinggi ing domestik lan populer ing pasar internasional. Misi kita yaiku ngawula tuku bahan komposit global, supaya urip masarakat luwih aman, luwih lingkungan. Wiwit didegake ing 2012, kanthi tim penjualan sing sampurna ing omah lan ing luar negeri. Produk kita wis didol menyang wolung puluh enem negara. Saiki kita duwe pangsa pasar ing Eropa, Amerika Utara lan Amerika Selatan, Australia, Afrika, Timur Tengah lan Tenggara Asia Wenehi kesempatan, lan kita bakal ngasilake sampeyan kanthi kepuasan. Mugi-mugi bisa kerja bareng karo sampeyan kanthi tulus.

DFA (7)
DFA (8)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: