Serat karbon serat kaca kanggo bar fiberglass

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Produksi
Kain Serat Karbon digawe saka serat karbon kanthi tenunan unidirectional, tenunan polos utawa tenunan twill. Serat Karbon sing digunakake ngemot kekuatan-kanggo-bobot lan kaku - kanggo rasio bobot, kain karbon konduktif sacara termal lan listrik lan nuduhake resistensi lemes banget. Yen direkayasa kanthi bener, komposit kain karbon bisa entuk kekuwatan lan kaku logam kanthi ngirit bobot sing signifikan. Kain Karbon kompatibel karo macem-macem sistem resin ing resin epoksi, poliester lan es vinil.
CAR (1)

Lamaran
Komposit lan produk kita digunakake ing industri tenaga angin, industri pembuatan kapal, industri olahraga, ing
industri transportasi, aparat medis lan industri instrumen, industri mesin tekstil, industri mesin industri, industri peralatan musik, industri peralatan fotografi lan industri bangunan.
1. Suku Cadang Mobil Pasar
2. Barang, spoiler, bumper, dash, lsp.
3.Modin
4. Kano, kayak, dayung, dayung lsp.
5. Barang Olahraga
6. Sepeda, papan salju, skateboard, hoki lan lacrosse
7.Shafts, klub golf, lsp.
8. Aplikasi liyane
9. Blades, gir, mobil lan pesawat kontrol radio, lsp.
CAR (2)

Kauntungan: 
● Kekuwatan tarik lan penetrasi sinar sing dhuwur
● Permukaan sing apik, rega pabrik
● Ketahanan abrasi lan korosi
● Bobot entheng, gampang dibangun
● Jarak suhu sing jembar
● Jinis: 1k, 1,5, 3k, 6k, 12k, 24k
● Konduktivitas listrik sing dhuwur

Informasi Perusahaan
Hebei Yuniu Fiberglass Manufacturing Co., Ltd, didegaké ing taun 2012, minangka pabrikan fiberglass profesional ing China sisih lor, sing dununge ing County Guangzong, Kota Xingtai, Provinsi Hebei. China. Minangka perusahaan fiberglass profesional, umume ngasilake lan nyebarke macem-macem produk fiberglass tipe E, kayata roving fiberglass, untaian disigar fiberglass, tikar strand sing disigar fiberglass, roving tenunan fiberglass, mat jarum, kain fiberglass lan liya-liyane. ing industri konstruksi, industri otomotif, bidang pesawat lan bangunan kapal, industri kimia lan kimia, listrik lan elektronik, olahraga lan hiburan, lapangan perlindungan lingkungan sing muncul kaya energi angin, kombinasi macem-macem pipa lan bahan isolasi termal. E-glass produk kompatibel karo macem-macem resin, kayata EP / UP / VE / PA lan liya-liyane.
CAR (3)

layanan
CAR (4)
CAR (5)
CAR (7)
CAR (8)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane