Produksi massal serat kaca AR untaian disigar

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

CONT (9)
Katrangan produk
Produksi massal serat kaca AR untaian sing dicincang minangka bahan utama sing bisa digunakake ing Glassfibre Reinforced Concrete (GRC), yaiku 100% bahan anorganik, lan uga ngganti baja lan asbes sing cocog ing bagean komponen semen sing ora dibongkar.
Serat Kaca Fiberglass / Glass Cincang khusus kanggo GRC (beton kaca sing dipasang maneh) kanthi dispersi sing apik kanggo proses premixing (campuran bubuk garing utawa campuran basah) kanggo cetakan sabanjure dadi komponen GRC.

CONT (2)

CONT (1)

Spesifikasi

Barang Diameter (um) Panjang Cincang (mm) Resin Kompatibel
Untaian disigar AR Fiberglass 10-13 12 EP UP
Untaian disigar AR Fiberglass 10-13 24 EP UP

Fitur Produk
1. Kandhungan banyu paling sithik. Kapabilitas sing apik, malah disebar ing produk rampung.
2. Cepet udan, kekuatan mekanik produk sing wis rampung. Kinerja biaya paling apik.
3. Bundling sing apik: priksa manawa produk ora fluff lan bal nalika transit.
4. dispersibilitas sing apik: dispersi sing apik nggawe serat kasebut rata banjur dicampur nalika dicampur karo lesung semen.
5. Sipat fisik lan kimia sing apik: bisa nambah kekuatan produk semen kanthi nyata.

Panggunaan Produk
1. Pengaruh inisiasi retak lan ekspansi beton fluor bertulang serat kaca. Nambah kinerja beton anti-rembesan. Nambah kinerja es saka beton. Nambah resistensi lan kateguhan beton. Nambah daya tahan beton.
2. Serat kaca gabung karo garis semen, papan gypsum, baja kaca, bahan komposit, peralatan listrik lan proyek konstruksi produk liyane, sing bisa dikiatake, anti-retak, resisten nyandhang lan kuwat.
3. Serat kaca gabung karo waduk, papan gendheng, kolam renang, kolam korupsi, kolam perawatan limbah bisa ningkatake umur layanane.
CONT (3)

Kemasan & Pengiriman
Serat Kaca Gelas Serat AR dikemas ing tas kraft utawa tas anyaman, udakara 25kg saben tas, 4 tas per lapisan, 8 lapis saben palet lan 32 tas saben palet, Saben 32 tas produk dikemas nganggo film shrink multilayer lan band pengepakan. Uga produk kasebut bisa dikemas minangka syarat sing cukup kanggo para pelanggan.
Detail Pengiriman: 15 dina sawise nampa setoran.
CONT (4)
CONT (5)
CONT (6)
CONT (8)

CONT (7)

Q1. Apa sampeyan mbayar cetakan? Pira regane? Apa bisa dibalekake? Kepiye carane ngasilake?
Ora ana biaya kanggo mbuktekake

Q2. Apa sertifikasi sing dilewati perusahaan sampeyan?
ISO9001 CE

Q3. Pelanggan sing duwe perusahaan mriksa inspeksi pabrik?
Inggris, UEA, Arab Saudi, Afrika Selatan, Korea Selatan, Jepang, Thailand, Vietnam

P4. Suwene wektu kiriman normal sampeyan?
Produk biasa 7-15 dina, produk khusus 15-20 dina

Q5. Apa produk sampeyan duwe jumlah pesanan minimum? Yen mangkono, apa jumlah pesanan minimum?
Ora ana produk konvensional, produk khusus 1 ton

Q6. Apa total kapasitas sampeyan?
500000 ton / taun

Q7. Sepira gedhene perusahaan sampeyan? Apa regane output taunan?
200 wong, loro perusahaan domestik lan siji cabang Thailand


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane