Laporan Pasar Global Fiber Glass Mesh nyedhiyakake tren industri, inovasi, lan data pasar ramalan paling anyar

Laporan iki nyedhiyakake tampilan rinci babagan industri Fiber Glass Mesh adhedhasar ukuran pasar, pertumbuhan Fiber Glass Mesh, rencana pangembangan, lan kesempatan. Informasi pasar prediksi, analisis SWOT, ancaman Fiber Glass Mesh, lan studi kelayakan minangka aspek utama sing dianalisis ing laporan iki.
Laporan kasebut uga nyinaoni lan ngetrapake pengaruh epidemi Covid-19 ing industri Fiber Glass Mesh, kanthi mempertimbangkan kemungkinan kesempatan lan tantangan, motivasi, lan risiko. Iki menilai pengaruh Covid-19 ing pabrikan Fiber Glass Mesh lan nyedhiyakake ramalan pertumbuhan pasar adhedhasar macem-macem skenario (optimis, pesimis, optimis banget, kemungkinan banget, lsp)

Segmen Pasar:
Miturut Aplikasi
Kain multiaxial yaiku kain non-crimp, multi-axis lan multi-layer.
Jumlah lapisan, orientasi, bobot lan konten serat saka lapisan beda-beda adhedhasar garis produk lan aplikasi. Lapisan kasebut dijahit nganggo benang poliester.
Kain bisa diproduksi nganggo sumbu pirang-pirang (0 °, 90 °, + 45 °, -45 °) utawa dikombinasikake karo tikar sing disigar lan pirang-pirang lapisan kudung lan / utawa bahan sing ora ditenun.
Aplikasi khas kain multiaxial yaiku energi angin, bangunan laut utawa kapal, produk rekreasi utawa rekreasi, mobil, aerospace lan pertahanan.
Siji lapisan utawa sawetara lapisan roving dipasang kanthi paralle. Lapisan roving bisa ditumpuk ing arah sing beda kanthi kapadhetan sing beda. Banjur dijahit nganggo benang terylene. Kain kasebut kanthi struktur bolong yaiku Kain Multiaxial sing diarani MWK sedhela. Kompatibel karo UP, Vinylester lan Epoxy lsp.

Produk kasebut digunakake kanthi akeh ing tenaga angin, industri kapal, mobil, penerbangan, ruang lan olahraga. Produk pungkasan kalebu blasdes angin, lambung prau FRP, perlengkapan njaba mobil, produk penerbangan lan ruang angkasa lsp.

Isolasi Tembok Eksternal
Waterproofing Bangunan
Produk Mat Fiber Glass Roofing Tissue utamane digunakake minangka substrat sing apik kanggo bahan atap sing tahan banyu. Ditondoi kanthi kekuatan tarik sing dhuwur, resistensi korosi, lan gampang direndhem dening bitumen lan liya-liyane. Kekuwatan longitudinal lan resistensi luh bisa luwih apik kanthi nggabungake bala menyang jaringan ing jembaré. Jaringan atap sing tahan banyu digawe saka landasan kasebut ora gampang retak, tuwa lan bosok. Keuntungan liyane kanthi tisu atap sing tahan banyu yaiku kekuatan dhuwur, keseragaman sing apik, kualitas pelapukan sing apik, lan resistensi bocor.

Tikar kaca kanggo lumahing FRP nduweni dispersi serat, permukaan alus, krasa tangan alus, isi binder sing murah, impregnasi resin cepet lan ketaatan cetakan sing apik sing paling cocog karo proses cetakan FRP liyane kayata cetakan pers, spray-up, centrufugal muter cetakan.
1. jaringan kaca-c digunakake ing mesin utawa operasi tempel tangan terus-terusan digawe saka produk fiberglass (FRP), piring, pipa, alur, kaleng, kapal pesiar, produk bak.
2. Kaca fiberglass dirasakake digunakake kanggo epoxy tipis sawise COINS lan produk isolasi listrik.
3. Serat kaca alkali tipis dirasakake digunakake ing batere isolasi, atap anti banyu, plesterboard yaiku panel, lantai plastik lan pipa kimia sing diubengi kebocoran, bahan kualitas korosi.


Wektu kiriman: Jan-11-2021