Industri Fiberglass Global

Pasar Fiberglass ing saindenging jagad diprediksi bakal tuwuh nganti US $ 7 Milyar, didhukung dening pertumbuhan gabungan 5,9%. Wol Kaca, salah sawijining segmen sing dianalisis lan ukuran ing panliten iki, nuduhake potensial tuwuh luwih saka 6.
04 Februari 2020 13:58 ET | Sumber: ReportLinker
New York, 04 Februari 2020 (GLOBE NEWSWIRE) - Reportlinker.com ngumumake rilis laporan "Industri Fiberglass Global" - https://www.reportlinker.com/p05798567/?utm_source=GNW
8%. Dinamika pangowahan sing ndhukung pertumbuhan iki dadi penting banget kanggo bisnis ing papan iki supaya tetep ngerti yen pulsa pasar sing owah. Wis siyap nggayuh luwih saka US $ 6,2 Milyar ing taun 2025, Glass Wool bakal nambah asil sing sehat

Momentum penting kanggo pertumbuhan global.
- Makili negara maju, Amerika Serikat bakal njaga momentum pertumbuhan 5%. Ing Eropa, sing terus dadi elemen penting ing ekonomi donya, Jerman bakal nambah luwih saka US $ 250 Yuta kanggo ukuran wilayah kasebut lan

jubah ing 5 nganti 6 taun sabanjure. Liwat US $ 210,9 Yuta panjaluk panjaluk panjaluk ing wilayah kasebut bakal teka saka pasar Eropa. Ing Jepang, Glass Wool bakal tekan ukuran pasar US $ 241,3 Yuta nalika pungkasan periode analisis. Minangka ekonomi paling gedhe nomer loro ing donya lan game changer anyar ing pasar global, China nduwe potensi tuwuh ing 8,8% sajrone pirang-pirang taun sabanjure lan nambah udakara US $ 1,9 Milyar ing babagan kesempatan sing bisa dipilih kanggo dipilih

bisnis sing kepengin banget lan pimpinan sing cerdik. Ditampilake ing grafis sing visual kaya ngono, lan akeh data kuantitatif sing kudu dingerteni penting kanggo njamin kualitas keputusan strategi, mula mlebu ing pasar anyar utawa alokasi sumber daya.

ing portofolio. Sawetara faktor makroekonomi lan kekuwatan pasar internal bakal mbentuk tuwuhing pola pangembangan permintaan ing negara-negara berkembang ing Asia-Pasifik, Amerika Latin lan Timur Tengah. Kabeh sudut pandang riset sing ditampilake yaiku

adhedhasar keterlibatan sing wis divalidasi saka para influencer ing pasar, sing panemu ngluwihi kabeh metodologi riset liyane.


Wektu kiriman: Jan-11-2021